Europa blijft echter de flaters opstapelen in plaats van fouten toe te geven. De levens in landen als Portugal, Estland, Ierland, Bulgarije enzovoort worden volledig bepaald vanuit Frankfurt, waar een bureaucratische minderheid over het lot van de meerderheid beschikt.

Die blijft maar geld drukken en de schuldenberg verder opbouwen. Volgens Europees parlementslid en notoir euro-scepticus negeert ze bovendien de huidige problemen. Voor het bestrijden van de jeugdwerkloosheid werden amper een paar miljarden gevonden en dat is niet meer dan doekje voor het bloeden.

Europa blijft echter de flaters opstapelen in plaats van fouten toe te geven. De levens in landen als Portugal, Estland, Ierland, Bulgarije enzovoort worden volledig bepaald vanuit Frankfurt, waar een bureaucratische minderheid over het lot van de meerderheid beschikt. Die blijft maar geld drukken en de schuldenberg verder opbouwen. Volgens Europees parlementslid en notoir euro-scepticus negeert ze bovendien de huidige problemen. Voor het bestrijden van de jeugdwerkloosheid werden amper een paar miljarden gevonden en dat is niet meer dan doekje voor het bloeden.