Volgens Das heeft de Europese Centrale Bank de crisis op een volledig foute manier aangepakt. Daarenboven zijn de regeringen van de Europese Centrale Bank niet in staat gebleken om structurele hervormingen door te voeren, waardoor de situatie nog is verergerd.

Europa heeft Japan altijd verweten bij de pakken te blijven zitten en de economische problemen niet bij de wortel aan te pakken. Nu bevinden de Europeanen zich op hetzelfde punt als de Japanners in de jaren 80, terwijl ze bovendien dezelfde fouten maken.

Volgens Das heeft de Europese Centrale Bank de crisis op een volledig foute manier aangepakt. Daarenboven zijn de regeringen van de Europese Centrale Bank niet in staat gebleken om structurele hervormingen door te voeren, waardoor de situatie nog is verergerd. Europa heeft Japan altijd verweten bij de pakken te blijven zitten en de economische problemen niet bij de wortel aan te pakken. Nu bevinden de Europeanen zich op hetzelfde punt als de Japanners in de jaren 80, terwijl ze bovendien dezelfde fouten maken.