Uiteindelijk zal er maar één oplossing mogelijk zijn: Europa bereidt zich voor om ons geld te stelen. Door het aanslaan van ons spaargeld kunnen de geslagen gaten gedicht worden en kan er bij wijze van spreken met een nieuwe lei herbegonnen worden. Dat aanslaan van ons spaargeld zal gebeuren zodra de zaken nog slechter gaan.

Cyprus was in dit geval het grote voorbeeld, daar werd 40% van alle deposito's boven 100.000 euro aangeslagen. Phoenix Capital Research stelt dat ons spaargeld morgen, volgende week of volgend jaar kan aangeslagen worden. De economische opleving is namelijk niet meer dan fictie.

Uiteindelijk zal er maar één oplossing mogelijk zijn: Europa bereidt zich voor om ons geld te stelen. Door het aanslaan van ons spaargeld kunnen de geslagen gaten gedicht worden en kan er bij wijze van spreken met een nieuwe lei herbegonnen worden. Dat aanslaan van ons spaargeld zal gebeuren zodra de zaken nog slechter gaan. Cyprus was in dit geval het grote voorbeeld, daar werd 40% van alle deposito's boven 100.000 euro aangeslagen. Phoenix Capital Research stelt dat ons spaargeld morgen, volgende week of volgend jaar kan aangeslagen worden. De economische opleving is namelijk niet meer dan fictie.