Zowel de werkloosheid als de armoede hebben in Europa nieuwe recordhoogten bereikt. De autoverkopen blijven op zijn zachtst gezegd slabakken, terwijl steeds meer bedrijven en particulieren hun kredieten niet meer kunnen terugbetalen. Daardoor kunnen de banken in de problemen komen.

Europa beleeft volgens Tyler Durden van Zero Hedge een economische ramp en er is nog meer slecht nieuws op komst. In Zuid-Europa is van een verbetering van de economische situatie namelijk geen sprake, zoals ten overvloede bleek uit de Spaanse werkloosheidscijfers die vorige week bekendgemaakt werden.

Zowel de werkloosheid als de armoede hebben in Europa nieuwe recordhoogten bereikt. De autoverkopen blijven op zijn zachtst gezegd slabakken, terwijl steeds meer bedrijven en particulieren hun kredieten niet meer kunnen terugbetalen. Daardoor kunnen de banken in de problemen komen. Europa beleeft volgens Tyler Durden van Zero Hedge een economische ramp en er is nog meer slecht nieuws op komst. In Zuid-Europa is van een verbetering van de economische situatie namelijk geen sprake, zoals ten overvloede bleek uit de Spaanse werkloosheidscijfers die vorige week bekendgemaakt werden.