De omzet uit third party-inkomsten kwam uit op €114,4 miljoen. Dit is iets lager dan de €116 miljoen die werd verwacht.

De divisies Listing en Market Data, deden het in het afgelopen kwartaal goed. De Listing-divisie rapporteerde een 22% hoger resultaat dan voorspeld.

Market Data rapporteerde 6,5% boven de verwachtingen. De cash trading-omzet verraste ook positief met een 1%. Dit betekent dat Euronext prijsverhogingen heeft doorgevoerd, omdat de volumes al eerder bekend waren gemaakt.

De resultaten van Euronext waren sterk. De beursuitbater lijkt goed op weg met het kostenbesparingsprogramma, zeker nu de kosten €6 miljoen lager uitkwamen dan verwacht. ABN Amro handhaaft het Kopen-advies met een koersdoel van €21,50 per aandeel.

De omzet uit third party-inkomsten kwam uit op €114,4 miljoen. Dit is iets lager dan de €116 miljoen die werd verwacht. De divisies Listing en Market Data, deden het in het afgelopen kwartaal goed. De Listing-divisie rapporteerde een 22% hoger resultaat dan voorspeld. Market Data rapporteerde 6,5% boven de verwachtingen. De cash trading-omzet verraste ook positief met een 1%. Dit betekent dat Euronext prijsverhogingen heeft doorgevoerd, omdat de volumes al eerder bekend waren gemaakt. De resultaten van Euronext waren sterk. De beursuitbater lijkt goed op weg met het kostenbesparingsprogramma, zeker nu de kosten €6 miljoen lager uitkwamen dan verwacht. ABN Amro handhaaft het Kopen-advies met een koersdoel van €21,50 per aandeel.