Mobistar en Belgacom zullen moeten betalen voor de verlenging van hun licenties, zo maakte de Belgische overheid bekend. Beroep aantekenen tegen die beslissing blijft echter mogelijk. Fortis heeft tweemaal een neutraal advies.

Fortis merkt op dat de economische actoren zelf de muur van pessimisme moeten slopen die hen steeds dieper in het moeras duwen. De miljarden dollars interventiesteun moeten op de eerste plaats een psychologische ommekeer bewerkstelligen.

Ze moeten het systeem stabiliseren en op die manier het vertrouwen doen terugkeren, zodat het geld weer kan rollen. Of dat zal lukken, kan echter niet gegarandeerd worden.

Mobistar en Belgacom zullen moeten betalen voor de verlenging van hun licenties, zo maakte de Belgische overheid bekend. Beroep aantekenen tegen die beslissing blijft echter mogelijk. Fortis heeft tweemaal een neutraal advies. Fortis merkt op dat de economische actoren zelf de muur van pessimisme moeten slopen die hen steeds dieper in het moeras duwen. De miljarden dollars interventiesteun moeten op de eerste plaats een psychologische ommekeer bewerkstelligen. Ze moeten het systeem stabiliseren en op die manier het vertrouwen doen terugkeren, zodat het geld weer kan rollen. Of dat zal lukken, kan echter niet gegarandeerd worden.