Het bedrijf herbevestigde haar politiek om een interimdividend uit te keren en besliste tot betaling van een interimdividend van bruto 0,10 EUR per aandeel (0,075 EUR per aandeel netto).

Het netto interimdividend zal op 7 september 2009 gestort worden aan de houders van aandelen op naam (door de vennootschap) en, vanaf deze datum, aan de houders van gedematerialiseerde aandelen (via hun financiële instelling).

Het interimdividend wordt vanaf vermelde datum eveneens betaalbaar gesteld aan de houders van toonderaandelen, tegen afgifte van coupon nr. 8 aan de loketten van een financiële instelling.

Het bedrijf herbevestigde haar politiek om een interimdividend uit te keren en besliste tot betaling van een interimdividend van bruto 0,10 EUR per aandeel (0,075 EUR per aandeel netto). Het netto interimdividend zal op 7 september 2009 gestort worden aan de houders van aandelen op naam (door de vennootschap) en, vanaf deze datum, aan de houders van gedematerialiseerde aandelen (via hun financiële instelling). Het interimdividend wordt vanaf vermelde datum eveneens betaalbaar gesteld aan de houders van toonderaandelen, tegen afgifte van coupon nr. 8 aan de loketten van een financiële instelling.