De aankondiging van de resultaten voor het tweede kwartaal van de vennootschap wordt verwacht op 23 juli 2014.

Het vierde kwartaal van 2013 en het eerste kwartaal van 2014 werden gekenmerkt door sterk stijgende vrachttarieven dankzij de toegenomen vraag naar ruwe olie in combinatie met een grotere afstand waarover de ladingen werden verscheept.

Deze trend eindigde met het langste en meest ingrijpende onderhoudsseizoen voor raffinaderijen in het tweede kwartaal, wat de vraag naar olie drastisch terugdrong.

Het onderliggende plaatje van een meer evenwichtige markt veranderde echter niet en eenmaal de raffinaderijen terug in werking waren tegen het einde van het tweede kwartaal, ontstond een opwaartse druk op de vrachttarieven.

De aankondiging van de resultaten voor het tweede kwartaal van de vennootschap wordt verwacht op 23 juli 2014. Het vierde kwartaal van 2013 en het eerste kwartaal van 2014 werden gekenmerkt door sterk stijgende vrachttarieven dankzij de toegenomen vraag naar ruwe olie in combinatie met een grotere afstand waarover de ladingen werden verscheept. Deze trend eindigde met het langste en meest ingrijpende onderhoudsseizoen voor raffinaderijen in het tweede kwartaal, wat de vraag naar olie drastisch terugdrong. Het onderliggende plaatje van een meer evenwichtige markt veranderde echter niet en eenmaal de raffinaderijen terug in werking waren tegen het einde van het tweede kwartaal, ontstond een opwaartse druk op de vrachttarieven.