De obligaties zullen worden uitgegeven aan 100 procent van hun hoofdsom en zullen naar verwachting intrest dragen tussen 6 procent en 6,50 procent per jaar, halfjaarlijks betaalbaar na verloop van de termijn.

De initiële conversieprijs zal naar verwachting een premie tussen 25 procent en 30 procent inhouden ten opzichte van een volume gewogen gemiddelde prijs van de gewone aandelen van Euronav op Euronext Brussel op de dag voorafgaand aan de lancering van het aanbod.

De definitieve voorwaarden van de obligaties zullen naar verwachting worden aangekondigd in een afzonderlijk persbericht later vandaag.

De handel in gewone aandelen van Euronav op Euronext Brussel is geschorst en zal hervat worden na aankondiging van de definitieve voorwaarden.

De obligaties zullen worden uitgegeven aan 100 procent van hun hoofdsom en zullen naar verwachting intrest dragen tussen 6 procent en 6,50 procent per jaar, halfjaarlijks betaalbaar na verloop van de termijn. De initiële conversieprijs zal naar verwachting een premie tussen 25 procent en 30 procent inhouden ten opzichte van een volume gewogen gemiddelde prijs van de gewone aandelen van Euronav op Euronext Brussel op de dag voorafgaand aan de lancering van het aanbod.De definitieve voorwaarden van de obligaties zullen naar verwachting worden aangekondigd in een afzonderlijk persbericht later vandaag. De handel in gewone aandelen van Euronav op Euronext Brussel is geschorst en zal hervat worden na aankondiging van de definitieve voorwaarden.