Die winsten lopen op tot in de buurt van een half procent. Telenet maakt nog steeds een goede beurt, terwijl het verlies voor Bekaert inmiddels is opgelopen tot meer dan 2%.

Op de meeting van de ministers van de eurogroup kwamen gisteren de wilde bewegingen op de valutamarkten ter sprake, maar tot ingrijpen werd volledig niet besloten. Europa blijft voorlopig voorstander van wisselkoersen die op basis van de werking van vraag en aanbod op de markt tot stand komen.

Anderzijds gaven de deelnemende ministers wel toe dat de dure euro de Europese economie begint pijn te doen. Later deze week wordt van G-7, de groep van de zeven grootse geïndustrialiseerde landen in de wereld, een verklaring verwacht omtrent de gebeurtenissen op de valutamarkten.

Die winsten lopen op tot in de buurt van een half procent. Telenet maakt nog steeds een goede beurt, terwijl het verlies voor Bekaert inmiddels is opgelopen tot meer dan 2%. Op de meeting van de ministers van de eurogroup kwamen gisteren de wilde bewegingen op de valutamarkten ter sprake, maar tot ingrijpen werd volledig niet besloten. Europa blijft voorlopig voorstander van wisselkoersen die op basis van de werking van vraag en aanbod op de markt tot stand komen. Anderzijds gaven de deelnemende ministers wel toe dat de dure euro de Europese economie begint pijn te doen. Later deze week wordt van G-7, de groep van de zeven grootse geïndustrialiseerde landen in de wereld, een verklaring verwacht omtrent de gebeurtenissen op de valutamarkten.