Blijkbaar zijn we in een permanente recessie beland waar maar geen einde aan lijkt te komen. En blijkbaar weten de politici ook geen zinnige uitleg te bedenken voor de reden waarom we in een crisis van dergelijke omvang zijn beland. Tot dusver werd steeds een beschuldigende vinger uitgestoken naar de landen uit de Europese periferie.

Die zouden namelijk door hun spilzucht verantwoordelijk zijn voor de crisis. Recent zijn echter ook de sterkere Europese landen door de knieën gegaan, waarbij met name de Duitse economie in sneltreinvaart achteruit is geboerd. Eigenlijk weet dus niemand wat er precies fout is in de eurozone en dat is natuurlijk een bijzonder verontrustende vaststelling.

Blijkbaar zijn we in een permanente recessie beland waar maar geen einde aan lijkt te komen. En blijkbaar weten de politici ook geen zinnige uitleg te bedenken voor de reden waarom we in een crisis van dergelijke omvang zijn beland. Tot dusver werd steeds een beschuldigende vinger uitgestoken naar de landen uit de Europese periferie. Die zouden namelijk door hun spilzucht verantwoordelijk zijn voor de crisis. Recent zijn echter ook de sterkere Europese landen door de knieën gegaan, waarbij met name de Duitse economie in sneltreinvaart achteruit is geboerd. Eigenlijk weet dus niemand wat er precies fout is in de eurozone en dat is natuurlijk een bijzonder verontrustende vaststelling.