De analisten van de vermogensbeheerder gingen tot dusver uit van een krimp met 1,20% of iets minder dan de consensus van 0,90%.

Op basis van de verkiezingsuitslag mag worden verwacht dat de onzekerheid langer zal aanhouden dan eerst was gedacht en dat zal ongetwijfeld op het sentiment wegen.

AXA Investment Managers zal de prognoses wat betreft de Italiaanse economie aanpassen wanneer de eerste signalen van een verslechtering van de situatie binnenlopen.

Het zal dan ook duidelijk zijn dat de eurocrisis verre van over is. Wat er tot nu toe is gebeurd kwam, hoewel het niet het basisscenario was, niet geheel onverwacht. Zaak is nu om de gebeurtenissen in de komende weken op de voet te blijven volgen.

De analisten van de vermogensbeheerder gingen tot dusver uit van een krimp met 1,20% of iets minder dan de consensus van 0,90%. Op basis van de verkiezingsuitslag mag worden verwacht dat de onzekerheid langer zal aanhouden dan eerst was gedacht en dat zal ongetwijfeld op het sentiment wegen. AXA Investment Managers zal de prognoses wat betreft de Italiaanse economie aanpassen wanneer de eerste signalen van een verslechtering van de situatie binnenlopen. Het zal dan ook duidelijk zijn dat de eurocrisis verre van over is. Wat er tot nu toe is gebeurd kwam, hoewel het niet het basisscenario was, niet geheel onverwacht. Zaak is nu om de gebeurtenissen in de komende weken op de voet te blijven volgen.