Deze cijfers zijn eigenlijk percentages, meer bepaald de percentages die de gross-debt-to-gross domestic product ratio van respectievelijk het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Spanje, Italië, Frankrijk en Canada weergeven.

De VS en Canada kunnen geld ontlenen aan 2%, terwijl Spanje - het land met de laagste gross-debt-to-gross domestic product ratio meer dan het dubbele moet betalen.

Op basis hiervan besluit Klein dat de eurocrisis geen schuldencrisis, maar wel een groeicrisis is. De Spaanse economie heeft namelijk de zwakste vooruitzichten van deze zes landen.

Deze cijfers zijn eigenlijk percentages, meer bepaald de percentages die de gross-debt-to-gross domestic product ratio van respectievelijk het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Spanje, Italië, Frankrijk en Canada weergeven. De VS en Canada kunnen geld ontlenen aan 2%, terwijl Spanje - het land met de laagste gross-debt-to-gross domestic product ratio meer dan het dubbele moet betalen. Op basis hiervan besluit Klein dat de eurocrisis geen schuldencrisis, maar wel een groeicrisis is. De Spaanse economie heeft namelijk de zwakste vooruitzichten van deze zes landen.