Maar niet alleen Slovenië is een probleemgeval, ook Italië zakt steeds dieper weg in een politieke crisis. Pier Luigi Bersani is er niet in geslaagd om een regering te vormen, zodat het woord nu opnieuw is aan president Napolitano. Mogelijk komt er een regering van technocraten in afwachting van nieuwe verkiezingen.

De kans is echter klein dat die veel zullen oplossen, de patstelling kan gewoon blijven wanneer de kiezers niet voor een aardverschuiving zorgen.

In afwachting van meer nieuws wordt vandaag een dag om zo snel mogelijk te vergeten, ook op Wall Street wordt er niet gehandeld.

Maar niet alleen Slovenië is een probleemgeval, ook Italië zakt steeds dieper weg in een politieke crisis. Pier Luigi Bersani is er niet in geslaagd om een regering te vormen, zodat het woord nu opnieuw is aan president Napolitano. Mogelijk komt er een regering van technocraten in afwachting van nieuwe verkiezingen. De kans is echter klein dat die veel zullen oplossen, de patstelling kan gewoon blijven wanneer de kiezers niet voor een aardverschuiving zorgen. In afwachting van meer nieuws wordt vandaag een dag om zo snel mogelijk te vergeten, ook op Wall Street wordt er niet gehandeld.