ThromboGenics opende vanmorgen sterk, maar moest al snel een toontje lager zingen. Bij het slot van de handel stond de koers ruim 2,50% in het rood. KBC, GdF Suez en Solvay waren eveneens drie grote verliezers binnen de BEL 20. Befimmo sloot in de plus.

Op de valutamarkten zet de euro de opmars verder, in de loop van de donderdagsessie werd de kaap van 1,36 dollar naar boven doorbroken. Anderzijds blijft het goud twijfelen, na het verlies van eergisteren en de winst van gisteren blijft de goudprijs vandaag dichtbij huis.

ThromboGenics opende vanmorgen sterk, maar moest al snel een toontje lager zingen. Bij het slot van de handel stond de koers ruim 2,50% in het rood. KBC, GdF Suez en Solvay waren eveneens drie grote verliezers binnen de BEL 20. Befimmo sloot in de plus. Op de valutamarkten zet de euro de opmars verder, in de loop van de donderdagsessie werd de kaap van 1,36 dollar naar boven doorbroken. Anderzijds blijft het goud twijfelen, na het verlies van eergisteren en de winst van gisteren blijft de goudprijs vandaag dichtbij huis.