KBC, ThromboGenics en Belgacom waren de drie sterkste stijgers binnen de index. AB-InBev en UCB waren de sterkste dalers binnen de index. Lagardère verkocht zijn belang in EADS, wat het aandeel op een stevig verlies kwam te staan. BHP Billiton en Rio Tinto lagen goed op koers.

Op de valutamarken maakte de euro nogmaals een goede beurt, met een winst van ruim een halve procent. Daarmee krijgt de index de kaap van 1,31 dollar in het vizier. Het valt op dat de euro in de afgelopen weken goed stand heeft gehouden, ook wanneer de crisis in de eurozone opnieuw de kop opstak.

KBC, ThromboGenics en Belgacom waren de drie sterkste stijgers binnen de index. AB-InBev en UCB waren de sterkste dalers binnen de index. Lagardère verkocht zijn belang in EADS, wat het aandeel op een stevig verlies kwam te staan. BHP Billiton en Rio Tinto lagen goed op koers. Op de valutamarken maakte de euro nogmaals een goede beurt, met een winst van ruim een halve procent. Daarmee krijgt de index de kaap van 1,31 dollar in het vizier. Het valt op dat de euro in de afgelopen weken goed stand heeft gehouden, ook wanneer de crisis in de eurozone opnieuw de kop opstak.