De Europese financieministers kondigden gisteren bovendien aan het reddingsprogramma voor de eurozone niet wordt uitgebreid, zoals onder andere door onze minister Reynders was gevraagd.

Vanmorgen werd de euro verhandeld aan 1,3347 dollar, tegenover een slotkoers gisterenavond van 1,3308 dollar gisterenavond in New York. Het was van 12 november geleden dat de dollar nog zo zwak was tegenover de euro.

Kazuyuki Kato, treasury department manager in Tokio bij Mizuho Trust & Banking, is van mening dat de onderliggende toon op de financiële markten volatiel blijft, gezien de huidige onzekerheden.

De Europese financieministers kondigden gisteren bovendien aan het reddingsprogramma voor de eurozone niet wordt uitgebreid, zoals onder andere door onze minister Reynders was gevraagd. Vanmorgen werd de euro verhandeld aan 1,3347 dollar, tegenover een slotkoers gisterenavond van 1,3308 dollar gisterenavond in New York. Het was van 12 november geleden dat de dollar nog zo zwak was tegenover de euro. Kazuyuki Kato, treasury department manager in Tokio bij Mizuho Trust & Banking, is van mening dat de onderliggende toon op de financiële markten volatiel blijft, gezien de huidige onzekerheden.