De euro zal aan aantal Europese landen zonder meer ruïneren, waarbij ook Frankrijk rechtstreeks wordt bedreigd.

Het land staat op het punt om in de derde recessie in vier jaar tijd weg te glijden, met de hoogste werkloosheidsgraad sinds 1998.

Eerste minister Jean-Marc Ayrault verklaarde vorige week dat de begrotingsdoelstelling van 3% van het BBP niet gerealiseerd zal worden.

De zwakke economie breng mee dat de belastinginkomsten tegenvallen. Volgens Christensen worden de Franse problemen zwaar onderschat, zodra dit land in een crisis verzeilt dreigt de eurozone om te vallen.

Zelfs Duitsland zal dan niet in staat zijn om Frankrijk overeind te houden. President Hollande is met deze gewaarschuwd.

De euro zal aan aantal Europese landen zonder meer ruïneren, waarbij ook Frankrijk rechtstreeks wordt bedreigd. Het land staat op het punt om in de derde recessie in vier jaar tijd weg te glijden, met de hoogste werkloosheidsgraad sinds 1998. Eerste minister Jean-Marc Ayrault verklaarde vorige week dat de begrotingsdoelstelling van 3% van het BBP niet gerealiseerd zal worden. De zwakke economie breng mee dat de belastinginkomsten tegenvallen. Volgens Christensen worden de Franse problemen zwaar onderschat, zodra dit land in een crisis verzeilt dreigt de eurozone om te vallen. Zelfs Duitsland zal dan niet in staat zijn om Frankrijk overeind te houden. President Hollande is met deze gewaarschuwd.