Vandaag vergaderen de Europese ministers van Financiën en de euro-crisis zal daar ongetwijfeld op de agenda staan. Der Spiegel meent te weten dat Duitsland Europese lidstaten die hun begroting niet onder houden gesanctioneerd kunnen worden.

Khoon Goh van ANZ National Bank merkt op dat de Europese leiders er niet in geslaagd zijn om het vertrouwen in de euro te doen terugkeren.

De valutahandelaren focussen zich nu op de mogelijke economische gevolgen, want de besparingsmaatregelen gaan hoe dan ook op de economische groei wegen.

Vandaag vergaderen de Europese ministers van Financiën en de euro-crisis zal daar ongetwijfeld op de agenda staan. Der Spiegel meent te weten dat Duitsland Europese lidstaten die hun begroting niet onder houden gesanctioneerd kunnen worden. Khoon Goh van ANZ National Bank merkt op dat de Europese leiders er niet in geslaagd zijn om het vertrouwen in de euro te doen terugkeren. De valutahandelaren focussen zich nu op de mogelijke economische gevolgen, want de besparingsmaatregelen gaan hoe dan ook op de economische groei wegen.