Langzaam maar zeker zet volgens Philippe Gijsels, chief strategy officer bij BNP Paribas, het herstel op de aandelen zich verder. Maar het blijft een langzame en vooral frustrerende oefening.

Het goede nieuws was gisteren dat de FED nog maar eens aangaf dat men zich momenteel comfortabel voelt met het inflatieniveau, wat dus betekent dat het monetaire beleid niet snel zal verstrakt worden.

Maar dat is niet echt nieuw nieuws. Wel kwam er voor het eerst in een tijdje wat beter nieuws uit China. En dat hielp dat markten en ook de groeimarkten vooruit.

Langzaam maar zeker zet volgens Philippe Gijsels, chief strategy officer bij BNP Paribas, het herstel op de aandelen zich verder. Maar het blijft een langzame en vooral frustrerende oefening. Het goede nieuws was gisteren dat de FED nog maar eens aangaf dat men zich momenteel comfortabel voelt met het inflatieniveau, wat dus betekent dat het monetaire beleid niet snel zal verstrakt worden. Maar dat is niet echt nieuw nieuws. Wel kwam er voor het eerst in een tijdje wat beter nieuws uit China. En dat hielp dat markten en ook de groeimarkten vooruit.