De situatie wat betreft de eurocrisis is heel anders dan enkele maanden geleden. Toen volstond het minste gerucht om de spreads op de obligatiemarkt door het plafond te jagen, maar voorlopig valt van paniekreacties zoals we die hebben gekend weinig of niets meer te merken.

Er wordt in alle rust een oplossing voor de Portugese problemen gezocht, terwijl ook Griekenland de beleggers niet meer op de kast kan jagen. De situatie zou wel anders kunnen komen te liggen wanneer één van de grotere Zuid-Europese landen in de problemen komt.

De situatie wat betreft de eurocrisis is heel anders dan enkele maanden geleden. Toen volstond het minste gerucht om de spreads op de obligatiemarkt door het plafond te jagen, maar voorlopig valt van paniekreacties zoals we die hebben gekend weinig of niets meer te merken. Er wordt in alle rust een oplossing voor de Portugese problemen gezocht, terwijl ook Griekenland de beleggers niet meer op de kast kan jagen. De situatie zou wel anders kunnen komen te liggen wanneer één van de grotere Zuid-Europese landen in de problemen komt.