Algemeen wordt verwacht dat de Chinese inflatie aan het snelste tempo voor de afgelopen drie jaar zal zijn toegenomen. Voor Europa en de VS worden betere economische indicatoren verwacht.

Tsutomu Komiya, fondsbeheerder bij Daiwa Asset Management Co, is van mening dat het economisch herstel zich wereldwijd doorzet, ondanks de stijging van de olieprijs.

De euro waagde inmiddels een aanval op het niveau van 1,45 dollar. Gisterenavond werd op een bepaald 1,4520 dollar voor een euro betaald, vanmorgen werd de euro verhandeld aan 1,4475 dollar.

Algemeen wordt verwacht dat de Chinese inflatie aan het snelste tempo voor de afgelopen drie jaar zal zijn toegenomen. Voor Europa en de VS worden betere economische indicatoren verwacht. Tsutomu Komiya, fondsbeheerder bij Daiwa Asset Management Co, is van mening dat het economisch herstel zich wereldwijd doorzet, ondanks de stijging van de olieprijs. De euro waagde inmiddels een aanval op het niveau van 1,45 dollar. Gisterenavond werd op een bepaald 1,4520 dollar voor een euro betaald, vanmorgen werd de euro verhandeld aan 1,4475 dollar.