Tegenover de winst van Ageas stond er het verlies van Fortis. Op de valutamarkten moest de euro licht terrein prijsgeven ten opzichte van de belangrijkste andere indices, in reactie op het bericht dat de Portugese werkloosheidscijfers naar een nieuwe piek zijn geschreven.

Eerder was de koers van de euro gestegen in reactie op een hoger dan verwachte stijging van de industriële output in de 17 landen van de eurozone.

Anderzijds slaagde de Italiaanse regering er succesvol in om obligaties te plaatsen. De yen verloor verder terrein nadat duidelijk werd dat G-20 waarschijnlijk niet zal ingrijpen wat de fluctuaties op de valutamarkten betreft.

Tegenover de winst van Ageas stond er het verlies van Fortis. Op de valutamarkten moest de euro licht terrein prijsgeven ten opzichte van de belangrijkste andere indices, in reactie op het bericht dat de Portugese werkloosheidscijfers naar een nieuwe piek zijn geschreven. Eerder was de koers van de euro gestegen in reactie op een hoger dan verwachte stijging van de industriële output in de 17 landen van de eurozone. Anderzijds slaagde de Italiaanse regering er succesvol in om obligaties te plaatsen. De yen verloor verder terrein nadat duidelijk werd dat G-20 waarschijnlijk niet zal ingrijpen wat de fluctuaties op de valutamarkten betreft.