Ze waarschuwen dat de euro Europa heeft opgedeeld in twee facties die met mekaar op voet van oorlog verkeren. Het betreft namelijk de landen die gebukt gaan onder een enorme schuldenberg en de landen die hen tegen een dure prijs de middelen hebben verstrekt om zich overeind te houden.

De euro is er rechtstreeks de schuld van dat de Europeanen elkaar zijn gaan haten. Farage gaat nog een stapje verder dan Grillo met zijn verklaring dat de euro volledig zou opengebroken moeten worden, de verschillende lidstaten moeten terugkeren naar hun nationale munten.

Ze waarschuwen dat de euro Europa heeft opgedeeld in twee facties die met mekaar op voet van oorlog verkeren. Het betreft namelijk de landen die gebukt gaan onder een enorme schuldenberg en de landen die hen tegen een dure prijs de middelen hebben verstrekt om zich overeind te houden. De euro is er rechtstreeks de schuld van dat de Europeanen elkaar zijn gaan haten. Farage gaat nog een stapje verder dan Grillo met zijn verklaring dat de euro volledig zou opengebroken moeten worden, de verschillende lidstaten moeten terugkeren naar hun nationale munten.