Euro valt terug onder 1,31 dollar

Op de valutamarkten herpakte de euro zich, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2973 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,47%, of zowat een procent minder dan het slotniveau van maandag.

Goud weer lager, olieprijs weer hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1240 dollar betaald, wat neerkomt op ruim 15 dollar minder ten opzichte van het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds duurder, voor een vat ruwe olie iets minder dan 100 dollar betaald of anderhalf procent meer dan de slotkoers van maandagavond.

Euro valt terug onder 1,31 dollar Op de valutamarkten herpakte de euro zich, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2973 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,47%, of zowat een procent minder dan het slotniveau van maandag. Goud weer lager, olieprijs weer hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1240 dollar betaald, wat neerkomt op ruim 15 dollar minder ten opzichte van het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds duurder, voor een vat ruwe olie iets minder dan 100 dollar betaald of anderhalf procent meer dan de slotkoers van maandagavond.