Duurzame oplossingen voor de problemen van Frankrijk liggen volgens Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Asset Management in het land zelf en vertrouwen op een versoepeling van het stabiliteitspact zou slechts een tijdelijk uitstel voor de Franse economie zijn.

Bovendien is de overheid dan wellicht geneigd om impopulaire maar voor de concurrentiekracht hoognodige hervormingen uit te stellen. Daarom is het volgens Juvyns belangrijk dat er zo snel mogelijk nieuwe maatregelen komen die de concurrentiekracht van de Franse economie kunnen herstellen.

Duurzame oplossingen voor de problemen van Frankrijk liggen volgens Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Asset Management in het land zelf en vertrouwen op een versoepeling van het stabiliteitspact zou slechts een tijdelijk uitstel voor de Franse economie zijn. Bovendien is de overheid dan wellicht geneigd om impopulaire maar voor de concurrentiekracht hoognodige hervormingen uit te stellen. Daarom is het volgens Juvyns belangrijk dat er zo snel mogelijk nieuwe maatregelen komen die de concurrentiekracht van de Franse economie kunnen herstellen.