Op de grafiek van de RSIindicator kan men zien dat deze op neutrale niveaus (49 punten) blijft en tevens in de buurt van

een steunniveau.

Op de daggrafiek is het volgens Delaunay dezelfde situatie. De index is tot op zijn belangrijk steunniveau gedaald (op 2.570 punten) en de RSI-Iindicator is terug naar een neutraal niveau (42 punten) gekomen.

De volgende weerstand ligt in de buurt van 2.750/2.760 punten (weerstandszone die overeenkomt met de vroegere koerstoppen van januari en maart van dit jaar).

Als de huidige steunzone niet zou standhouden, wordt volgens Delaunay de volgende steunzone het gebied gelegen rond 2.450 punten.

Op de grafiek van de RSIindicator kan men zien dat deze op neutrale niveaus (49 punten) blijft en tevens in de buurt van een steunniveau. Op de daggrafiek is het volgens Delaunay dezelfde situatie. De index is tot op zijn belangrijk steunniveau gedaald (op 2.570 punten) en de RSI-Iindicator is terug naar een neutraal niveau (42 punten) gekomen. De volgende weerstand ligt in de buurt van 2.750/2.760 punten (weerstandszone die overeenkomt met de vroegere koerstoppen van januari en maart van dit jaar). Als de huidige steunzone niet zou standhouden, wordt volgens Delaunay de volgende steunzone het gebied gelegen rond 2.450 punten.