Het betekent dat de koers zich ontwikkelt binnen 2 convergerende trendlijnen alvorens opwaarts uit te breken. Koersdalingen zijn daarom nog steeds instapopportuniteiten.

Leleux AB gaat er nog steeds vanuit dat de Euro Stoxx 50 de komende maanden boven 3.100 punten zal uitbreken. Let wel: men ziet de onweerswolken boven de financiële markten wel toenemen.

Zoals een overdreven optimisme (zie de beursintroductie van LinkedIn, roept herinneringen op aan de zeepbel van

de technologie-aandelen begin 2000) en een stijgende dollar (vaak de voorbode van lastigere beursperiodes).

Niettemin schijnt op dit ogenblik de zon nog altijd en daar wil Leleux AB van profiteren. Koersdalingen zijn daarom nog steeds koopopportuniteiten.

Het betekent dat de koers zich ontwikkelt binnen 2 convergerende trendlijnen alvorens opwaarts uit te breken. Koersdalingen zijn daarom nog steeds instapopportuniteiten. Leleux AB gaat er nog steeds vanuit dat de Euro Stoxx 50 de komende maanden boven 3.100 punten zal uitbreken. Let wel: men ziet de onweerswolken boven de financiële markten wel toenemen. Zoals een overdreven optimisme (zie de beursintroductie van LinkedIn, roept herinneringen op aan de zeepbel van de technologie-aandelen begin 2000) en een stijgende dollar (vaak de voorbode van lastigere beursperiodes). Niettemin schijnt op dit ogenblik de zon nog altijd en daar wil Leleux AB van profiteren. Koersdalingen zijn daarom nog steeds koopopportuniteiten.