Redenen ? Eerst en vooral heeft het koersherstel van de afgelopen twee weken de kenmerken van een zijdelings consolidatiepatroon (overlappende bewegingen ofwel enkele dagen van stijgende koersen die daarna gecompenseerd worden door even grote koersdalingen).

Daarnaast ziet Leleux dat de index moeite heeft om boven de weerstandslijn van mei 2010 te stijgen. Van mei 2010 tot juni van dit jaar deed deze lijn uitstekend werk als steunlijn.

Nu de index begin deze maand neerwaarts door deze steunlijn brak, speelt ze haar rol als weerstandslijn.

Vermits de index moeite heeft om boven de trendlijn uit te stijgen, kan er wat ontgoocheling in de markt sluipen. En deze ontgoocheling kan de aanleiding zijn voor een (hopelijk) korte, finale duik naar de hierboven bepaalde steunzone.

Daarom behoudt Leleux het opbouwen advies met een koersdoel van 3.100 punten voor de komende maanden.

Redenen ? Eerst en vooral heeft het koersherstel van de afgelopen twee weken de kenmerken van een zijdelings consolidatiepatroon (overlappende bewegingen ofwel enkele dagen van stijgende koersen die daarna gecompenseerd worden door even grote koersdalingen). Daarnaast ziet Leleux dat de index moeite heeft om boven de weerstandslijn van mei 2010 te stijgen. Van mei 2010 tot juni van dit jaar deed deze lijn uitstekend werk als steunlijn. Nu de index begin deze maand neerwaarts door deze steunlijn brak, speelt ze haar rol als weerstandslijn. Vermits de index moeite heeft om boven de trendlijn uit te stijgen, kan er wat ontgoocheling in de markt sluipen. En deze ontgoocheling kan de aanleiding zijn voor een (hopelijk) korte, finale duik naar de hierboven bepaalde steunzone. Daarom behoudt Leleux het opbouwen advies met een koersdoel van 3.100 punten voor de komende maanden.