Roelof-Jan Van den Akker, technische analisten bij ING, is van mening dat de Euro Stoxx 50 Index enige moeite kan ondervinden om zich een doorbraak boven dit niveau af te dwingen.

Anderzijds is aan de onderkant het 50-daags gemiddelde belangrijk. Een terugval onder dit niveau zou een verdere correctie kunnen inluiden, die een terugval met 4,80% kan mogelijk maken.

Maar het huidige positieve sentiment op de beursvloer brengt mee dat een doorbraak voor de Euro Stoxx 50 Index boven het 200-daags gemiddelde niet a priori valt uit te sluiten.

Roelof-Jan Van den Akker, technische analisten bij ING, is van mening dat de Euro Stoxx 50 Index enige moeite kan ondervinden om zich een doorbraak boven dit niveau af te dwingen. Anderzijds is aan de onderkant het 50-daags gemiddelde belangrijk. Een terugval onder dit niveau zou een verdere correctie kunnen inluiden, die een terugval met 4,80% kan mogelijk maken. Maar het huidige positieve sentiment op de beursvloer brengt mee dat een doorbraak voor de Euro Stoxx 50 Index boven het 200-daags gemiddelde niet a priori valt uit te sluiten.