Hierdoor komt de index in de buurt van het koersdoel van Leleux van 3.250 punten. De uitbraak uit de driehoek laat een koersdoel van 3.400 punten vermoeden. Kortom, er zit nog enig potentieel in de rally op de Europese beurzen.

Maar wees zeer alert : hou wel in het achterhoofd dat een correctie in de S&P 500 zich ook zal vertalen in een correctie op de Europese aandelenmarkt.

Voor de Euro Stoxx 50 houdt Leleux de horizontale steun op 3.000 punten in de gaten. Een daling onder dit steunniveau noopt tot een voorzichtigere houding t.o.v. de Europese benchmarkindex.

Hierdoor komt de index in de buurt van het koersdoel van Leleux van 3.250 punten. De uitbraak uit de driehoek laat een koersdoel van 3.400 punten vermoeden. Kortom, er zit nog enig potentieel in de rally op de Europese beurzen. Maar wees zeer alert : hou wel in het achterhoofd dat een correctie in de S&P 500 zich ook zal vertalen in een correctie op de Europese aandelenmarkt. Voor de Euro Stoxx 50 houdt Leleux de horizontale steun op 3.000 punten in de gaten. Een daling onder dit steunniveau noopt tot een voorzichtigere houding t.o.v. de Europese benchmarkindex.