Het overwinnen van deze weerstandszone is een belangrijk signaal: het betekent dat de daling van de afgelopen weken slechts een correctie was en niet de start van een nieuwe berenmarkt.

M.a.w. de kans dat de index nieuwe toppen gaat maken boven 3.077,24 punten (de top van 18 februari) is sterk toegenomen. Het afbouwenadvies van Leleux verandert dan ook in een opbouwenadvies.

Let wel: het is best mogelijk dat de index nog enkele weken blijft schommelen in een trading range tussen grosso modo 2.600 en 3.000 punten. Maar koersdalingen kunnen in die periode best als instapopportuniteiten benut worden!

Het overwinnen van deze weerstandszone is een belangrijk signaal: het betekent dat de daling van de afgelopen weken slechts een correctie was en niet de start van een nieuwe berenmarkt. M.a.w. de kans dat de index nieuwe toppen gaat maken boven 3.077,24 punten (de top van 18 februari) is sterk toegenomen. Het afbouwenadvies van Leleux verandert dan ook in een opbouwenadvies. Let wel: het is best mogelijk dat de index nog enkele weken blijft schommelen in een trading range tussen grosso modo 2.600 en 3.000 punten. Maar koersdalingen kunnen in die periode best als instapopportuniteiten benut worden!