Lucy Macdonald, chief investment officer equities bij Allianz Global Investors, is van mening dat de Amerikaanse centrale bank geen duidelijk plan zal hebben om de huidige ondersteuningsmaatregelen af te bouwen. Dat zou voor onrust op de markten kunnen zorgen.

Sinds het begin van dit jaar hebben de Europese beurzen bijzonder sterk gepresteerd. De volatiliteit is recent echter gestegen en zal mogelijk relatief hoog blijven. Pas na afloop van de FED-meeting donderdagavond kan een definitieve stand van zaken worden opgemaakt.

Lucy Macdonald, chief investment officer equities bij Allianz Global Investors, is van mening dat de Amerikaanse centrale bank geen duidelijk plan zal hebben om de huidige ondersteuningsmaatregelen af te bouwen. Dat zou voor onrust op de markten kunnen zorgen. Sinds het begin van dit jaar hebben de Europese beurzen bijzonder sterk gepresteerd. De volatiliteit is recent echter gestegen en zal mogelijk relatief hoog blijven. Pas na afloop van de FED-meeting donderdagavond kan een definitieve stand van zaken worden opgemaakt.