Euro stoot door boven 1,38 dollar

Op de valutamarkten gaat de koers van de euro alsmaar hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3801 dollar betaald, of een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,522%, of bijna anderhalf procent meer dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs weer hoger, olieprijs herstelt

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1346 dollar betaald, of ruim 12 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 97 dollar betaald of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro stoot door boven 1,38 dollar Op de valutamarkten gaat de koers van de euro alsmaar hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3801 dollar betaald, of een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,522%, of bijna anderhalf procent meer dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs weer hoger, olieprijs herstelt Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1346 dollar betaald, of ruim 12 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 97 dollar betaald of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.