Dat zou neerkomen op het bijdrukken van dollars, met als gevolg dat de koers van de dollar verder onder druk kan komen te staan. De dollar daalde tegenover 13 van de 16 belangrijkste valuta's.

In Tokio werd vanmorgen 1,33 dollar voor een euro betaald, tegenover 1,3264 dollar gisterenavond in New York. In de loop van de morgen werd een piek bereikt op 1,3314 dollar.

Adam Carr, senior economist in Sidney bij ICAP Australia Ltd, is de verwachting van meer monetaire versoepeling voor de beleggers voldoende om dollars te verkopen en euro's te kopen.

Dat zou neerkomen op het bijdrukken van dollars, met als gevolg dat de koers van de dollar verder onder druk kan komen te staan. De dollar daalde tegenover 13 van de 16 belangrijkste valuta's. In Tokio werd vanmorgen 1,33 dollar voor een euro betaald, tegenover 1,3264 dollar gisterenavond in New York. In de loop van de morgen werd een piek bereikt op 1,3314 dollar. Adam Carr, senior economist in Sidney bij ICAP Australia Ltd, is de verwachting van meer monetaire versoepeling voor de beleggers voldoende om dollars te verkopen en euro's te kopen.