Het is vandaag uitkijken naar de toespraak die Federal Reserve Bank of St. Louis president James Bullard gaat houden. Bovendien zijn er ook de werkloosheidscijfers voor de maand maart op komst.

Adam Carr, senior economist in Sidney bij ICAP Australia Ltd, is van mening dat de recent gepubliceerde macro-economische indicatoren meevielen. Wereldwijd blijkt de economie sterk te zijn.

Vanmorgen werd voor een euro 1,4085 dollar betaald, ten opzichte van 1,4087 dollar als slotkoers gisterenavond. Voorlopig houdt de euro nog steeds stand boven het niveau van 1,40 dollar.

Het is vandaag uitkijken naar de toespraak die Federal Reserve Bank of St. Louis president James Bullard gaat houden. Bovendien zijn er ook de werkloosheidscijfers voor de maand maart op komst. Adam Carr, senior economist in Sidney bij ICAP Australia Ltd, is van mening dat de recent gepubliceerde macro-economische indicatoren meevielen. Wereldwijd blijkt de economie sterk te zijn. Vanmorgen werd voor een euro 1,4085 dollar betaald, ten opzichte van 1,4087 dollar als slotkoers gisterenavond. Voorlopig houdt de euro nog steeds stand boven het niveau van 1,40 dollar.