Aanleiding was de vrees voor een escalatie van de onrust in het Midden-Oosten, nadat het gisteren in sommige provincies van Oman in het golfgebied bijzonder onrustig was.

Ook in Saoedi-Arabië begint iets te broeien. Een aantal activisten heeft een oproep gedaan tot koning Abdullah om meer politieke rechten toe te staan. De vraag is of op die oproep zal ingegaan worden.

Vanmorgen kostte de euro 1,3754 dollar, of ongeveer hetzelfde niveau als vorige week. Voorlopig heeft de uitslag van de Ierse verkiezingen geen invloed op de valutakoersen.

Aanleiding was de vrees voor een escalatie van de onrust in het Midden-Oosten, nadat het gisteren in sommige provincies van Oman in het golfgebied bijzonder onrustig was. Ook in Saoedi-Arabië begint iets te broeien. Een aantal activisten heeft een oproep gedaan tot koning Abdullah om meer politieke rechten toe te staan. De vraag is of op die oproep zal ingegaan worden. Vanmorgen kostte de euro 1,3754 dollar, of ongeveer hetzelfde niveau als vorige week. Voorlopig heeft de uitslag van de Ierse verkiezingen geen invloed op de valutakoersen.