AB-InBev, KBC en Umicore zijn de belangrijkste stijgers binnen de BEL 20, terwijl de koersval bij Delhaize alleszins voorlopig tot stilstand te zijn gebracht. Het is nu uitkijken naar de resultaten die Colruyt, een concurrent van Delhaize, volgende maand zal bekendmaken.

De euro spint garen bij de afloop van de FED-meeting. De Amerikaanse centrale bank zet haar taperingpolitiek onverdroten verder, vanaf juli zal op maandbasis voor een bedrag van nog maar 35 miljard dollar per maand aan staatsobligaties ingekocht worden.

AB-InBev, KBC en Umicore zijn de belangrijkste stijgers binnen de BEL 20, terwijl de koersval bij Delhaize alleszins voorlopig tot stilstand te zijn gebracht. Het is nu uitkijken naar de resultaten die Colruyt, een concurrent van Delhaize, volgende maand zal bekendmaken. De euro spint garen bij de afloop van de FED-meeting. De Amerikaanse centrale bank zet haar taperingpolitiek onverdroten verder, vanaf juli zal op maandbasis voor een bedrag van nog maar 35 miljard dollar per maand aan staatsobligaties ingekocht worden.