De euro noteert vanmorgen 1,3753 dollar, of duidelijk boven de 1,3673 dollar die vrijdagavond in New York werd opgetekend. Ten opzichte van de yen steeg de euro met 0,40%.

Todd Elmer, head currency strategy Asia exclusief Japan bij Citigroup Inc., zei in een Bloomberg Television interview in Singapore, dat er een stap in de goede richting is gezet.

De financiële markten hebben vooral gereageerd op de vrees voor een failliet van Europa, van de vrees voor het uiteenvallen van Europa op langere termijn ligt voorlopig niemand wakker.

De euro noteert vanmorgen 1,3753 dollar, of duidelijk boven de 1,3673 dollar die vrijdagavond in New York werd opgetekend. Ten opzichte van de yen steeg de euro met 0,40%. Todd Elmer, head currency strategy Asia exclusief Japan bij Citigroup Inc., zei in een Bloomberg Television interview in Singapore, dat er een stap in de goede richting is gezet. De financiële markten hebben vooral gereageerd op de vrees voor een failliet van Europa, van de vrees voor het uiteenvallen van Europa op langere termijn ligt voorlopig niemand wakker.