Dit betekent volgens Philippe Gijsels, hoofd strategie van BNP Paribas Private Banking, dat we met het 1,40 niveau voor de euro ten opzichte van de dollar naar alle waarschijnlijkheid een belangrijke top hebben gezien, vooral als de europese economie het moeilijk blijft hebben en de inflatie (te) laag blijft.

De Europese beurzen zijn vandaag hoger gesloten, met redelijke winsten voor de belangrijkste indices. De Euro Stoxx raakte met de hakken over de slot, de BEL 20 had iets meer overschot. UCB, Telenet en D'Ieteren waren de drie sterkste stijgers binnen de BEL 20.

Dit betekent volgens Philippe Gijsels, hoofd strategie van BNP Paribas Private Banking, dat we met het 1,40 niveau voor de euro ten opzichte van de dollar naar alle waarschijnlijkheid een belangrijke top hebben gezien, vooral als de europese economie het moeilijk blijft hebben en de inflatie (te) laag blijft. De Europese beurzen zijn vandaag hoger gesloten, met redelijke winsten voor de belangrijkste indices. De Euro Stoxx raakte met de hakken over de slot, de BEL 20 had iets meer overschot. UCB, Telenet en D'Ieteren waren de drie sterkste stijgers binnen de BEL 20.