Europa heeft overigens zijn eigen kopzorgen. Italië vormt momenteel een probleem, maar ook in Griekenland is het allesbehalve rozengeur en maneschijn. De regering heeft verschillende leden van de extreem-rechtse partij Gouden Dageraard gearresteerd naar aanleiding van de moord op een anti-fascistische rapper.

Bovendien zullen er zo snel mogelijk een aantal nieuwe anti-fascistische maatregelen worden gestemd. Vraag is echter of Gouden Dageraard zo niet in een martelaarsrol wordt geduwd, waardoor de populariteit van de partij alleen nog maar zal toenemen.

Europa heeft overigens zijn eigen kopzorgen. Italië vormt momenteel een probleem, maar ook in Griekenland is het allesbehalve rozengeur en maneschijn. De regering heeft verschillende leden van de extreem-rechtse partij Gouden Dageraard gearresteerd naar aanleiding van de moord op een anti-fascistische rapper. Bovendien zullen er zo snel mogelijk een aantal nieuwe anti-fascistische maatregelen worden gestemd. Vraag is echter of Gouden Dageraard zo niet in een martelaarsrol wordt geduwd, waardoor de populariteit van de partij alleen nog maar zal toenemen.