Een land dat in de komende dagen nauwgezet in de gaten zal gehouden worden, is Frankrijk. De populariteit van president François Hollande blijft volgens Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Asset Management tanende. De nieuwe samenstelling van het kabinet begin juni, volgend op de afgang van zijn partij bij de lokale en Europese verkiezingen, baatte niet en is intussen alweer vernieuwd.

De Fransen zijn sceptisch gebleven over het optreden van de overheid. Sterker nog, ze zijn tegen elke hervormingspoging, zoals bleek uit de stakingen bij de spoorwegen en de luchtverkeersleiding in juni.

Een land dat in de komende dagen nauwgezet in de gaten zal gehouden worden, is Frankrijk. De populariteit van president François Hollande blijft volgens Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Asset Management tanende. De nieuwe samenstelling van het kabinet begin juni, volgend op de afgang van zijn partij bij de lokale en Europese verkiezingen, baatte niet en is intussen alweer vernieuwd. De Fransen zijn sceptisch gebleven over het optreden van de overheid. Sterker nog, ze zijn tegen elke hervormingspoging, zoals bleek uit de stakingen bij de spoorwegen en de luchtverkeersleiding in juni.