In de Verenigde Staten staan deze week een paar belangrijke macro-economische indicatoren op de agenda die mee kunnen bepalen of de hausse op de beurs verdere draagkracht heeft. De Dow Jones en de S&P 500 bevinden zich op recordhoogte en zijn dus kwetsbaar voor een correctie.

De beleggers kijken daarom uit naar de cijfers met betrekking tot de kleinhandelsverkopen en de industriële productie. Daarnaast ook de ISM-index voor de fabrieksindustrie belangrijk. Op het vlak van resultaten zijn met name Cisco, Wal-Mart en Kohl's de moeite waard.

In de Verenigde Staten staan deze week een paar belangrijke macro-economische indicatoren op de agenda die mee kunnen bepalen of de hausse op de beurs verdere draagkracht heeft. De Dow Jones en de S&P 500 bevinden zich op recordhoogte en zijn dus kwetsbaar voor een correctie. De beleggers kijken daarom uit naar de cijfers met betrekking tot de kleinhandelsverkopen en de industriële productie. Daarnaast ook de ISM-index voor de fabrieksindustrie belangrijk. Op het vlak van resultaten zijn met name Cisco, Wal-Mart en Kohl's de moeite waard.