Wie zich dezer dagen aan de dagelijkse helletocht naar Brussel of Antwerpen dient te gewagen, kan volgens professor Stefan Duchateau wel een elektronisch hulpmiddel gebruiken om na een dergelijk zenuwslopend traject nog een minimum aan kalmte en positieve energie over te houden voor het resterende deel van de werkdag.

Zelfs de meest gesofisticeerde GPS helpt intussen niet meer om nog een sluipweg te ontdekken, maar wat momenteel uitstekend werkt is de Bloomberg App op je smartphone.

Niet dat deze gadget je een nieuwe, vlotte omweg zou wijzen maar als je toch stilstaat, kan je even de wereldbeurzen overlopen. Je komt dan vrolijk fluitend 2 uur later dan voorzien op de geplande vergadering. (die je overigens evengoed via Skype had kunnen bijwonen). Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Wie zich dezer dagen aan de dagelijkse helletocht naar Brussel of Antwerpen dient te gewagen, kan volgens professor Stefan Duchateau wel een elektronisch hulpmiddel gebruiken om na een dergelijk zenuwslopend traject nog een minimum aan kalmte en positieve energie over te houden voor het resterende deel van de werkdag. Zelfs de meest gesofisticeerde GPS helpt intussen niet meer om nog een sluipweg te ontdekken, maar wat momenteel uitstekend werkt is de Bloomberg App op je smartphone. Niet dat deze gadget je een nieuwe, vlotte omweg zou wijzen maar als je toch stilstaat, kan je even de wereldbeurzen overlopen. Je komt dan vrolijk fluitend 2 uur later dan voorzien op de geplande vergadering. (die je overigens evengoed via Skype had kunnen bijwonen). Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.