Het zeer volatiele ThromboGenics nam opnieuw het voortouw binnen de index, het biotechbedrijf sloot ruim 5% hoger. Ook de industrials Bekaert en Umicore maakten een goede beurt, terwijl Elia met lagere koersen vrede moest nemen. Ook Telenet maakte een flauwe indruk.

Op de valutamarkten is de euro opnieuw de kop van jut, de koers van de Europese eenheidsmunt is teruggevallen onder het niveau van 1,28 euro. Er werd een technische steunzone doorbroken, zodat de koers van de euro kan terugvallen richting 1,2650 punten.

Het zeer volatiele ThromboGenics nam opnieuw het voortouw binnen de index, het biotechbedrijf sloot ruim 5% hoger. Ook de industrials Bekaert en Umicore maakten een goede beurt, terwijl Elia met lagere koersen vrede moest nemen. Ook Telenet maakte een flauwe indruk. Op de valutamarkten is de euro opnieuw de kop van jut, de koers van de Europese eenheidsmunt is teruggevallen onder het niveau van 1,28 euro. Er werd een technische steunzone doorbroken, zodat de koers van de euro kan terugvallen richting 1,2650 punten.