Vorige week werd de klassieke pullback gemaakt naar de neklijn die nu als springplank dient. De grote mate van correlatie met de opkomende markten suggereert dat het geld in 2013 rendement zoekt in de 'emerging markets'.

De euro is in de afgelopen week teruggevallen naar de dalende neklijn van een belangrijk bodempatroon. Het proces van hogere bodems is intact boven $ 1,29 en het lijkt erop dat rond $ 1,30 een nieuwe rallyfase kan worden ingezet naar $ 1,39 (= bovenkant van een stijgend trendkanaal).

Het opwaarts potentieel bedraagt $ 0,09 versus een risico van $ 0,03. Deze ratio van 3:1 rechtvaardigt een bullish standpunt voor de euro .

Momenten van zwakte in een stijgende trend bieden volgens Theodoor Gilissen Bankiers vanuit trading opzicht aantrekkelijke instapkansen (in de aanname dat de trend continueert).

Vorige week werd de klassieke pullback gemaakt naar de neklijn die nu als springplank dient. De grote mate van correlatie met de opkomende markten suggereert dat het geld in 2013 rendement zoekt in de 'emerging markets'. De euro is in de afgelopen week teruggevallen naar de dalende neklijn van een belangrijk bodempatroon. Het proces van hogere bodems is intact boven $ 1,29 en het lijkt erop dat rond $ 1,30 een nieuwe rallyfase kan worden ingezet naar $ 1,39 (= bovenkant van een stijgend trendkanaal). Het opwaarts potentieel bedraagt $ 0,09 versus een risico van $ 0,03. Deze ratio van 3:1 rechtvaardigt een bullish standpunt voor de euro . Momenten van zwakte in een stijgende trend bieden volgens Theodoor Gilissen Bankiers vanuit trading opzicht aantrekkelijke instapkansen (in de aanname dat de trend continueert).