Wellicht is het volgens professor Stefan Duchateau nu geen slecht moment om de strategie te evalueren en -indien nodig- te herpositioneren. De geopolitieke conflicthaarden lijken zich op het eerste zicht eerder uit te breiden maar bieden geen directe bedreiging voor de globale stabiliteit.

De Oekraïense conflictzone heeft ongetwijfeld het grootste potentieel voor een bedreigende escalatie maar de meest recente ontwikkelingen wijzen meer in de richting van ontspanning. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Wellicht is het volgens professor Stefan Duchateau nu geen slecht moment om de strategie te evalueren en -indien nodig- te herpositioneren. De geopolitieke conflicthaarden lijken zich op het eerste zicht eerder uit te breiden maar bieden geen directe bedreiging voor de globale stabiliteit. De Oekraïense conflictzone heeft ongetwijfeld het grootste potentieel voor een bedreigende escalatie maar de meest recente ontwikkelingen wijzen meer in de richting van ontspanning. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.