Vanmorgen werd voor een euro 1,4314 dollar betaald, tegenover een slotniveau van 1,4331 dollar gisterenavond in New York. De euro heeft recent een technisch koopsignaal gegeven.

Anderzijds steeg de koers van de yen voor het eerst in 11 dagen ten opzichte van de dollar. De Japanse centrale bank kondigde vanmorgen een steunmaatregelen voor de economie aan.

Tsunemasa Tsukada, chief manager for currencies and financial products in Tokio bij Mitsubishi UFJ Trust & Banking Corporation, is van mening dat de beleggers opnieuw kijken naar veilige munten als de Zwitserse frank en de Japanse yen.

Vanmorgen werd voor een euro 1,4314 dollar betaald, tegenover een slotniveau van 1,4331 dollar gisterenavond in New York. De euro heeft recent een technisch koopsignaal gegeven. Anderzijds steeg de koers van de yen voor het eerst in 11 dagen ten opzichte van de dollar. De Japanse centrale bank kondigde vanmorgen een steunmaatregelen voor de economie aan. Tsunemasa Tsukada, chief manager for currencies and financial products in Tokio bij Mitsubishi UFJ Trust & Banking Corporation, is van mening dat de beleggers opnieuw kijken naar veilige munten als de Zwitserse frank en de Japanse yen.