Presidentskandidaat Bersani verklaarde vandaag dat Italië een puinhoop is en dat alleen een gek (Beppe Grillo) het land wil besturen. Op de valutamarkten duikt de euro de dieperik in.

In de komende maanden kan volgens Morgan Stanley de koers van de euro verder verzwakken. Afgezien van de Europese schuldencrisis speelt ook de zwakke economie tegen het avondland. Terwijl de Amerikaanse economische indicatoren verbeteren, boeren de Europese verder achteruit.

Gisteren werd in de Verenigde Staten de S&P/Case Shiller home price index bekendgemaakt en die liet de grootste stijging sinds 2006 optekenen, wat betekent dat de vastgoedmarkt in herstel is. Anderzijds stegen de orders voor duurzame goederen op maandbasis met 5%.

Presidentskandidaat Bersani verklaarde vandaag dat Italië een puinhoop is en dat alleen een gek (Beppe Grillo) het land wil besturen. Op de valutamarkten duikt de euro de dieperik in. In de komende maanden kan volgens Morgan Stanley de koers van de euro verder verzwakken. Afgezien van de Europese schuldencrisis speelt ook de zwakke economie tegen het avondland. Terwijl de Amerikaanse economische indicatoren verbeteren, boeren de Europese verder achteruit. Gisteren werd in de Verenigde Staten de S&P/Case Shiller home price index bekendgemaakt en die liet de grootste stijging sinds 2006 optekenen, wat betekent dat de vastgoedmarkt in herstel is. Anderzijds stegen de orders voor duurzame goederen op maandbasis met 5%.