John Doyle, strateeg bij currency-trading bedrijf Tempus Consulting Inc. in Washington, merkt op dat de beleggers misschien niet alle details te horen gaan krijgen naar waar ze op zoek zijn.

Er bestaat nog altijd heel wat onzekerheid over wat we gaan horen en wat we niet gaan horen. Het is volgens Doyle hoog tijd dat de overheden daaromtrent uitsluitsel gaan geven.

Op de valutamarkten is de euro teruggevallen tot onder het niveau van 1,26 dollar, na even de weerstand op 1,27 dollar te hebben getest. Het valt nog af te wachten wat de eenheidsmunt gaat doen met de uitslagen van de stress tests op komst.

Nick Bennenbroek, head currency strategy bij Wells Fargo & Co. in New York, merkt op dat er sprake is van een zekere euro-vermoeidheid. De beleggers denken dat de euro het wel even zal hebben gehad.

John Doyle, strateeg bij currency-trading bedrijf Tempus Consulting Inc. in Washington, merkt op dat de beleggers misschien niet alle details te horen gaan krijgen naar waar ze op zoek zijn. Er bestaat nog altijd heel wat onzekerheid over wat we gaan horen en wat we niet gaan horen. Het is volgens Doyle hoog tijd dat de overheden daaromtrent uitsluitsel gaan geven. Op de valutamarkten is de euro teruggevallen tot onder het niveau van 1,26 dollar, na even de weerstand op 1,27 dollar te hebben getest. Het valt nog af te wachten wat de eenheidsmunt gaat doen met de uitslagen van de stress tests op komst. Nick Bennenbroek, head currency strategy bij Wells Fargo & Co. in New York, merkt op dat er sprake is van een zekere euro-vermoeidheid. De beleggers denken dat de euro het wel even zal hebben gehad.